Οι λόγοι που αξίζει να επιλέξετε τα Χύμα Αρώματα

Posted by user 14/05/2019 0 Comment(s) Τελευταία νέα,

Οι λόγοι που αξίζει να επιλέξετε τα Χύμα Αρώματα


 

Η όμορφη και γλυκιά μυρωδιά από τα χύμα αρώματα που αγαπάτε είναι σίγουρα ένας τρόπος για να φτιάξετε την διάθεση σας αλλά και να δημιουργήσετε ωραίες αναμνήσεις. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που τα χύμα αρώματα έχουν όλο και περισσότερους υποστηρικτές. Υπάρχουν όμως και εκείνοι που ίσως να τα αντιμετωπίζουν με σκεπτικισμό. Είναι εξίσου ποιοτικά με τα γνήσια αρώματα; Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ χύμα αρωμάτων και γνήσιων ;

 

 

  • Τι ακριβώς είναι τα χύμα αρώματα;

Τα χύμα αρώματα ή αρώματα τύπου επώνυμα όπως λέγονται, δεν είναι σίγουρα μια καινοτομία της σύγχρονης εποχής. Έχουν πίσω τους μια αρκετά μεγάλη πορεία που σήμερα τους επιτρέπει να αποτελούν μια βιομηχανία που είναι ιδιαίτερα κερδοφόρα και επεκτείνεται ταχύτατα σε όλο τον κόσμο. Χρησιμοποιούνται για καλλωπιστικούς σκοπούς όπως ακριβώς και τα γνήσια αρώματα, των οποίων είναι πίστες απομιμήσεις. Αρωματοπωλεία που διαθέτουν εξ ολοκλήρου χύμα αρώματα έχουν κατακλύσει τόσο τις τοπικές αγορές όσο και τα ηλεκτρονικά καταστήματα. Σήμερα, τα χύμα αρώματα είναι τόσο πολύ αγαπημένα και διαδεδομένα στο ευρύ κοινό που τα καταστήματα που τα προμηθεύουν ξεφυτρώνουν σε κάθε γωνία σαν τα μανιτάρια έχοντας ήδη ξεπεράσει σε αριθμό ακόμα και τα γνήσια πιστοποιημένα αρωματοπωλεία. Είναι ενδεικτικό ότι ακόμα και πολυεθνικά καταστήματα με προϊόντα καλλωπισμού και φροντίδας τα έχουν ήδη εντάξει στα προϊόντα που διαθέτουν στους πελάτες τους.

 

 

Ως καταναλωτές μας δημιουργούνται ερωτήματα : πχ, αξίζει τον κόπο να τα δοκιμάσουμε; μας συμφέρει οικονομικά; όλες οι αντιγραφές είναι ίδιες; αν ήδη έχω δοκιμάσει κάποια αντιγραφή και δεν έμεινα ευχαριστημένος, μπορεί να βρω κάποια άλλη αντιγραφή που θα με ικανοποιήσει; έχει διάρκεια το άρωμα τύπου (χύμα άρωμα);

 
 

Παρακάτω σας παραθέτουμε τους βασικούς λόγους γιατί αξίζει να επιλέξετε τα χύμα αρώματα ή αρώματα τύπου.

 

 

 1. Τα χύμα αρώματα δεν διαφέρουν σε διάρκεια από τα γνήσια.


Τα γνήσια αρώματα έχουν την μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο πλεονέκτημα τους. Αντίθετα , τα χύμα αρώματα φημολογείται ότι μειονεκτούν σε ότι αφορά την διάρκεια. Αυτό δεν είναι απόλυτα σωστό μιας και δεν ισχύει για όλα τα χύμα αρώματα. Εσείς αυτό που πρέπει να έχετε κατά νου για να επιλέξετε σωστά είναι να γνωρίζετε ότι δεν έχουν όλες οι απομιμήσεις του ιδίου γνησίου αρώματος την ίδια διάρκεια. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχουν όλα τα αρώματα τύπου επώνυμα την ιδία σύσταση και την ιδία ποιότητα πρώτων υλών ακόμα κι αν αποτελούν μίμηση του ιδίου αρώματος. Γνωρίζοντας αυτό, μπορείτε να αναζητήσετε αρκετές απομιμήσεις του ιδίου αρώματος και να διαλέξετε αυτή που διαρκεί περισσότερο στο δέρμα σας. Όταν θα βρείτε ένα χύμα άρωμα με ικανοποιητική διάρκεια θα διαπιστώσετε ότι η διαφορά από ένα αυθεντικό είναι μηδαμινή.

 

 

 

 2. Οι χαμηλές τιμές χαρακτηρίζουν τα χύμα αρώματα.


Ένας από τους κυριότερους λόγους που τα χύμα αρώματα γίνονται ανάρπαστα καθημερινά είναι η εξαιρετικά χαμηλή τους τιμή. Στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για χύμα αρώματα απλά φτηνότερα σε σχέση με τα γνήσια, αλλά για αρώματα που τα χαρακτηρίζει μια κατακόρυφη πτώση στην τιμή που αγγίζει το 1/10 της τιμής του γνήσιου αρώματος. Χωρίς καμία απολύτως αμφιβολία η τιμή είναι το μεγαλύτερο ατού των χύμα αρωμάτων καθώς αποτελούν τον πιο οικονομικό τρόπο να αποκτήσετε την αγαπημένη σας μυρωδιά χωρίς να ξοδέψετε τα υπέρογκα ποσά που κοστίζει φυσιολογικά ένα γνήσιο άρωμα.

 

 

 3.Τα χύμα αρώματα διαθέτουν μεγάλη ποικιλία επιλογών.


Όλα τα σύγχρονα γνήσια αρώματα που κυκλοφορούν στα επώνυμα καταστήματα μπορείτε να τα βρείτε και σε χύμα αρώματα. Δεν έχει σημασία αν το άρωμα που σας αρέσει δεν είναι κάποια νέα επώνυμη κυκλοφορία αλλά ένα παλιό επώνυμο διαχρονικό άρωμα, σίγουρα για κάθε γνήσιο άρωμα που κυκλοφορεί υπάρχει το αντίστοιχο άρωμα τύπου.

 

 

 4. Με τα χύμα αρώματα αγοράζετε ακριβώς την ποσότητα που επιθυμείτε.


 

 Οι τιμή τους σε σχέση με το γνήσιο είναι ασύγκριτα χαμηλότερη!!! Για ένα γνήσιο άρωμα 50ml, δίνουμε κατά μέσο όρο 100 ευρώ. Εξαρτάται από τον οίκο, το ίδιο το άρωμα αλλά και το κατάστημα που το αγοράζουμε. Για ένα άρωμα τύπου 50ml eau de parfum δίνουμε 10 ευρώ και μάλιστα στις περισσότερες των περιπτώσεων μπορούμε να κρατήσουμε το μπουκαλάκι και να το ξαναγεμίζουμε κάθε φορά που μας τελειώνει. Τώρα αν θέλουμε και περισσότερη ενίσχυση απο το Eau de parfum, εδώ έχουμε το πλεονέκτημα να ζητήσουμε από το αρωματοπωλείο να μας προσθέσει περισσότερη essence του αρώματος με ένα μικρό επιπλέον κόστος.

 

 *Πολλοί θα έχετε σίγουρα μια καχυποψία και δυσπιστία σχετικά με την ασφάλεια των χύμα αρωμάτων. 


 

5. Είναι ασφαλή τα χύμα αρώματα;


Αυτό είναι ένα ερώτημα που προβληματίζει τους περισσότερους από σας δικαιολογημένα. Οι δεύτερες σκέψεις είναι απόλυτα φυσιολογικές μιας και ο κοινός νους αυτόματα συνδέει την απομίμηση με την παρανομία και το μη ποιοτικό. Ναι, είναι αλήθεια. Σε κάποιες περιπτώσεις οι απομιμήσεις είναι παράνομες και μη ποιοτικές . Όχι όμως πάντα. Για παράδειγμα στην περίπτωση ενός νόμιμου καταστήματος που λειτουργεί με όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές που ορίζουν οι κανονισμοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης τα χύμα αρώματα που θα προμηθευτείτε ελέγχονται διεξοδικά τόσο για την σύσταση τους όσο και για την ποιότητα των πρώτων υλών. Αυτό σημαίνει ότι τα χύμα αρώματα που θα προμηθευτεί κάποιος από ένα νόμιμο αρωματοπωλείο της τοπικής αγοράς ή από ένα τυπικό ηλεκτρονικό κατάστημα είναι εγγυημένα ασφαλή και ποιοτικά. Αν τώρα προμηθευτείτε τα χύμα αρώματα που σας ενδιαφέρουν από ένα πλανόδιο πωλητή ή ένα μη πιστοποιημένο κατάστημα τότε κάνεις δεν μπορεί να σας εγγυηθεί για την ποιότητα και την προέλευση του χύμα αρώματος που αγοράζετε και κατά συνέπεια ούτε και για την ασφάλεια σας.
 

 

    Όπως γίνεται αντιληπτό με όσα προηγήθηκαν για τα χύμα αρώματα δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος που να πρέπει να τα φοβάστε ή να μην τα χρησιμοποιείτε. Όπως συμβαίνει σε όλα τα εμπορικά προϊόντα έτσι και στα χύμα αρώματα για να βρείτε το καλύτερο θα πρέπει να κάνετε μια σοβαρή έρευνα αγοράς . Η έρευνα αυτή θα σας εξασφαλίσει ότι έκτος από τα οικονομικά οφέλη θα αγοράσετε ένα χύμα άρωμα που δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα γνήσιο τόσο σε ποιότητα όσο και σε διάρκεια.

 

¨Στο Aroma's Harmonyτα αρώματα τύπου περιέχουν 20% essence, κάτι που τα καθιστά την πιο δυνατή εκδοχή του αρώματος διατηρώντας την πιστότητά τους στο 98% Με διάρκεια 12 έως 16 ώρες.. Η ίδια essence μπορεί να αρωματίσει και τα προϊόντα περιποίησης,το αφρόλουτρό σας, την κρέμα σώματος αλλά και το After Shave για τους άνδρες” κτλ.