Ποιοι Είμαστε

Το '' Aroma's Harmony Αρωματοπωλείο ''είναι ένα κατάστημα που δραστηριοποιείται στο χώρο των μη τυποποιημένων (χύμα) αρωμάτων. Κύριο μέλημά μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών επιλέγοντας μόνο ποιοτικά προϊόντα και πρώτες ύλες.


Στο κατάστημα μας θα βρείτε μεγάλη συλλογή από χύμα αρώματα  ( Eau de Parfum) τύπου  σε περισσότερους από 350 κωδικούς, για να επιλέξετε. Ικανοποιούν απόλυτα τις ανάγκες του δέρματος. Δεν περιέχουν πρόσθετες χημικές ουσίες και είναι εντελώς φιλικά προς την ανθρώπινη επιδερμίδα.


Τα προϊόντα μας, χαρακτηρίζονται από υψηλή περιεκτικότητα σε καθαρό άρωμα – αιθέριο έλαιο, πάρα πολύ ενισχυμένα, για να υπάρχει η απόδοση της μέγιστης διάρκειας 16 ωρών.Όλες οι πρώτες ύλες των αρωμάτων μας είναι εισαγωγής από Γαλλία. Επιπλέον, μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα περιποίησης προσώπου.


Ολοκληρωμένες σειρές για περιποίηση του σώματος. Χειροποίητα σαπούνια φυτικής γλυκερίνης για καθημερινό καθαρισμό προσώπου και σώματος, ιδανικά για ξύρισμα & ντεμακιγιάζ.


Οι πρώτες ύλες των αρωμάτων, των αιθέριων ελαίων προέρχονται από τη Γαλλία. Όλα τα προϊόντα που διατίθενται είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ καθώς επίσης και γνωστοποιημένα στον αντίστοιχο οργανισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης (CPNP) σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και φέρουν πιστοποιήσεις του συστήματος ποιότητας, που εφαρμόζεται κατά την ανάπτυξη και παραγωγή αρωμάτων, πρώτων υλών αρωματοποιίας και ειδικών χημικών ενώσεων (ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008)